Читај ми!

Дан када је било важно бити чупав

Није увек важно бити леп. На изложби паса мешанаца, одржаној 6. новембра на Београдском сајму, важније је било бити најчупавији, најклемпавији, најкицош, најгласнији, најнепослушнији или највише личити на власника.

За мешанце на овогодишњој изложби паса свих раса нису важили стандарди – нису морали да седе мирно, нити да буду очешљани.

„Изложба мешанаца је, чини ми се, најлепши начин на који можемо да покажемо колико су мешанци уникатни, шарматни, фантастични и колико је важно да будемо одговорни и поносни власници као што су сви овде присутни", рекао је Елвир Буразеровић, директор „Орке".

Титуле за мешанце биле су необичне као и они. Титулу најчупавијег понела је Беба.

Неки су се похвалили најклемпавијим ушима, племенитим погледом или највећом сличношћу са својим власником.

Било је и оних који су ван сваке конкуренције, јер није било награде за најбољег фризера.

Ове године за изложбу се пријавило више од 100 учесника. Наравно, нису сви добили награде, али већини власника то није било ни битно, јер, како су нам рекли, дошли су због дружења, које је непроцењиво.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи