Читај ми!

И пси славе Ноћ вештица?

Да и пси могу славити Ноћ вештица показала је поворка маскираних четвороножаца која је продефиловала улицама Њујорка. Било је разних костима, од одбегле младе, преко ликова из цртаћа, па све до малoг ватрогасног камиона.

Власници паса у Њујорку одлучили су да маскирају своје кућне љубимце за Ноћ вештица, а ако је судити по фотографијама, били су врло маштовити.

Инспирацију за маске су потражили на све стране, а посебно међу омиљеним ликовима из цртаћа.

Било је и „опасних" паса под ратном опремом, старих Викинга, као и оних у модерном фазону, са све наочарима, краватама и свечаним оделима.

Могло се видети свашта - од одбегле младе, преко пса-крабе, „пасосауруса", оних које инспирисала шкотска народна ношња, па чак и један ватрогасни камион.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи