Читај ми!

Имам 120 година и има да се женим!

На свадбеној церемонији на североистоку Индије један дека рекао је судбоносно „да“. Иако још није утврђено да ли има 120, колико тврди, или „само“ 116 година, родбина се поприлично намучила док му није нашла невесту.

Стодвадесетогодишњи Хази Абдул Нор, оженио се са 60-годишњом Самои Биби, пред 500 званица у селу Сатгари у североисточној Индији.

Човек који за себе тврди да је најстарији младожења на свету, оженио се по други пут.

Син времешног младожење Хази Азир Удин рекао је да је њега и његову браћу отац замолио да му нађу супругу која ће да брине о њему, јер му је прва супруга умрла још 2005. године.

„Није било лако наћи младу човеку старијем од 100 година, али, на сву срећу, успели смо да нађемо нову мајку", шаљиво је рекао Удин.

Ипак, није утврђено да ли Хази Абдул Нор заиста има 120 година, с обзиром на то да у његовим документима пише да има „само" 116 година. Декица не хаје много за доказе и остаје при својој тврдњи.

Према подацима из Гинисове књиге рекорда, један 114-годишњи Јапанац има титулу најстаријег живог човека.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи