Читај ми!

„Лего“ човек на плажу

Органима реда на југу Флориде ништа није било јасно када су на локалној плажи нашли насукану „Лего“ фигуру од 2,5 метара.

„Лего" човек од 2,5 метара и тежак 45 килограма нађен на плажи на Флориди у уторак, могао би бити изнесен из склоништа, саопштио је шериф округа Сирасота, Том Најт.

Џиновска лего фигура нађена је на плажи Сијеста у уторак ујутро.

На мајци има натпис „Ништа стварнији од тебе" (No Real Than You Are), име „Его Ленард" и број осам.

Није одмах било познато ко је направио фигуру, међутим, локалне новине су откриле да је „Его Ленард" име једног уметника из Холандије. На његовом вебсајту пише управо "No Real Than You Are" и стоји фотографија „Лего" човека.

Хералд трибјуну Ленард је послао следећу поруку: „Драго ми је да сам успео да препливам, мада је било паклено. Лепо је време овде, а људи гостољубиви. Мислим да ћу остати неко време. Локални шериф ме је испратио до новог дома".

Сличне фигуре са истим натписима на себи се појавиле су се 2007. и 2008. године на плажама у Холандији и Енглеској. 

Шериф Најт је изјавио да се „Лего" човек пажљиво чува и изразио наду да ће бити јавно изложен. Власник има рок од 90 дана да докаже власништво и да га преузме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи