Читај ми!

Купите Дракулин плашт!

Љубитељи филмског крволока из Трансилваније имаће средином децембра прилику да купе црни плашт који је Бела Лугоши носио у хорору „Дракула“ из 1931. године. До дела костима неће бити лако доћи јер стручњаци процењују да ће нови власник морати да изброји између 1,5 и два милиона долара!

Црни плашт који је глумац Бела Лугоши носио у легендарном Дракули, једном од првих холивудских хорор остварења инспирисаних животом митског вампира, биће један од понуђених предмета на аукцији која је заказана за средину децембра на Беверли Хилсу.

Како преноси Ројтерс, очекује се да дуги црни плашт, у којем се Лугоши појављује у хорор класику из 1931. године, достигне цену од 1,5 до два милиона долара.

Лугоши, један од најпознатијих глумаца хорор жанра с почетка Холивуда, који се прославио улогама у филмовима као што су Франкенштајнов син и Убиства у улици Морг, сахрањен је у Дракулином костиму 1956. године. Остао је само плашт који је поклонио сину.

На аукцији "Icons of Hollywood", осим плашта, наћи ће се и неколико других предмета из филмова у којима је Лугоши глумио као и из неколико других холивудских остварења.

Највише пажње ће свакако привући црвене ципелице из филма Чаробњак из Оза, процењене на три милиона долара и аутомобил за путовање кроз време из остварења Повратак у будућност, који би могао да достигне цену између 400.000 и 600.000 долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи