Читај ми!

„Милионер из блата“, главом и брадом

Сиромашак Сушил Кумар из забаченог дела Индије који са породицом једва саставља крај са крајем и који чак нема ни телевизор, победио је у популарном квизу и освојио милион долара. Од новца жели да се дошколује, помогне родитељима и отвори библиотеку за децу из родног места.

Идентитет, заправо лик и дело правог „милионера из блата" су откривени!

Као филму награђеном Оскаром, 27-годишњи учитељ Сушил Кумар из Мотихарија који зарађује 120 долара месечно, победио је у индијској верзији квиза „Желите ли да постанете милионер" (Kaun Banega Crorepati?) и добио чек на 50 милиона рупија, што је нешто више од милион америчких долара.

Кумар, који се оженио пре пет месеци, испричао је да је његова породица сиромашна толико да нема чак ни телевизор, него програм гледа код комшија, који су га и наговорили да се пријави за квиз.

Од освојеног новца, каже, платиће курс за државног службеника, што би му помогло да нађе бољи посао, купиће нову кућу, помоћи родитељима и браћи, а у родном месту саградиће библиотеку како би деци књиге и наука били доступнији.

Индијци још нису видели како Сушил одговара на сва питања, јер ће та емисија квиза бити емитована 2. новембра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи