Читај ми!

Сувише мрачна за милијарду долара?

Потрошио је милијарду долара за „вилу“ од 174 метра висине, а сада не жели да живи у њој јер ујутру нема довољно сунца, што никако није у складу са васту шастром, индијском верзијом фенг шуија. Најбогатији Индијац је једноставно сујеверан човек и не жели да га задеси несрећа.

Ружњикава вишеспратна вила (која неодољиво подсећа на зграду) коју је за себе и своју многобројну породицу изградио Мукеш Амбани, најбогатији Индијац (29 милијарди долара), зврји празна и то због сујеверја!

А луксузна грађевина, која са својих 174 метра висине и необичним екстеријером доминира Мумбајем, коштала га је милијарду долара!

Најскупљи дом на свету је потпуно функционалан и уређен, међутим није у складу са васту шастром, индијском верзијом фенг шуија.

Наиме, за здрав живот је потребно јутарње сунце, и ту, уверен је Амбани, лежи проблем - 27-спратница нема довољно прозора који гледају ка истоку!

У страху да им се због тога нешто не деси, председник управног одбора и генерални директор индијског конгломерата "Reliance Industries" и његова породица не усуђују се да преспавају у њој, већ понекада тамо проведу цео дан.

„Мука" их је натерала да остану да живе у луксузној згради која има свега 14 спратова.