Читај ми!

Појавио се прави „милионер из блата“

Чувени Амитаб Бачан, водитељ индијског „Милионера“, открио је на свом блогу да се у једној од унапред снимљених емисија појавио момак чија је месечна плата 120 долара, и однео милион! Публика ће у то лично моћи да се увери следећег месеца.

Један учитељ, који зарађује свега 120 долара месечно, постао је прва особа у у Индији која је освојила милион долара у популарном квизу „Желите ли да постанете милионер?".

Како преноси агенција Франс прес, 27-годишњи Сушил Кумар из сиромашне индијске државе Бихар, освојио је у уторак 50 милиона рупија на квизу "Kaun Banega Crorepati?".

Вест је на свом блогу открио водитељ емисије Амитаб Бачан.

„Младић из унутрашњости Бихара, који зарађује бедних 6.500 рупија месечно и потиче из скромне породице, дошао је у емисију и освојио главну награду", написао је Бачан.

„Невероватан подвиг! Ето шта обичан човек може све да постигне", додао је он, наводећи да је узбуђење током снимања квиза било невероватно.

Бачан, иначе познати боливудски глумац који је квиз почео да води пре 11 година, рекао је да је на крају емисије у студију наступило право весеље.

„Волим да читам. Пре него што сам освојио ову суму, нисам могао да купујем пуно књига, али ћу сада себи направити огромну библиотеку", изјавио је новопечени милионер.

Он је додао да ће део освојеног новца искористити за даље обучавање како би себи осигурао посао у државној служби.

Лист Тајмс оф Индија је на свом вебсајту најавио да ће епизода квиза у којој се Кумар појављује бити емитована почетком идућег месеца.

"Kaun Banega Crorepati?" је једна од најгледанијих емисија на индијској телевизији. Квиз је послужио као инспирација писцу Викасу Сварупу да напише бестселер "Q and A" који је касније претворен у Оскаром награђени филм Денија Бојла „Милионер из блата".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи