Читај ми!

За Мадонин корсет 72.000 долара

На аукцији у Пекингу корсет поп диве продат је за чак 72.000 долара, иако је првобитна процењена вредност била тек 6.000 долара. Креација у црној боји са златним шљокицама и ресама, дело је Жан-Пола Готјеа, а Мадона jу је носила на турнеји пре 24 године.

Познато је да личне ствари краљице попа на аукцијама достижу високу цену, али мало је оних који се нису изненадили када је у Кини Мадонин корсет продат за 72.000 долара, иако је процењена вредност била око 6.000 долара.

Црни корсет са златним шљокицама и ресама на грудима, креирао је Жан-Пол Готје, а Мадона га је носила пре 24 године, на турнеји "Who's That Girl?".

Међу стварима које су добиле нове власнике у Пекингу су и књига Секс са певачициним аутограмом, која је плаћена 3.200 долара, затим њене фотографије које су достизале цену од 200 до 400 долара.

Снимак на којем Мадона пева Simon Says продат је за нешто више од 1.200 долара.

Иначе, ово није први пут да неки Мадонин део одеће достигне много већу цену од процењене. 

Брусхалтер који је певачица носила током турнеје "Тhe Girlie Show World Tour" продат је 2001. године за 23.850 долара, а био је процењен на 7.000 долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи