Читај ми!

„На ништа се направио“

Многи ће се запитати шта му је ово требало у животу - да уништи савршено тело које је градио годинама зарад суманутог експеримента који може да му уништи и организам. Но, Дру Менинг је чврсто решио да се на силу стави у позицију својих клијената и осети како је то бити дебео.

Американац Дру Менинг, по занимању лични тренер, провео је последњих шест месеци упропаштавајући своје савршено тело! А све зарад добровољног експеримента који је назвао "Fit2Fat2Fit".

Наиме, 30-годишњи Менинг је годинама слушао људе како му кукају да он не може да схвати како је то бити дебео и колико се муче због тога.

Корак на који се одлучио није изазван сажаљењем, нити радозналошћу нити комерцијализацијом његовог лика и дела. Наводно, несвакидашњи експеримент, започет 5. маја и који ће трајати годину дана, треба да инспирише људе и покаже им да је све могуће.

„Стално су ми клијенти говорили да немам представу како је то патити за храном и како је бити дебео. Схватио сам да стварно не знам... па ми је пало на памет да бих могао да прођем и кроз ту фазу у животу и инспиришем остале", објашњава некада згодни Дру.

План "Fit2Fat2Fit" (Од савршене линије до гојазности и назад) је једноставан - првих шест месеци неће вежбати и храниће се искључиво брзом храном, карактеристичном за Американце: помфрит, ђус, пица, хамбургери, сланина...

А онда шест месеци уназад, до мишићавог Друа!

„Било ми је забавно да једем све што ми падне на памет, али ширење у свим правцима и како се моје тело осећало дефинитивно нису били забавни", јадао се ових дана млади спортсмен.

Но, од плана не одступа - већ има 32 килограма вишка.

Петог новембра би требало да преокрене процес и врати се на стари начин живота. И тако до 5. маја.

Менинг је убеђен да кључна ствар за повратак на стару линију није вежбање, већ начин исхране. „Првих месец дана ћу само пазити шта једем, па тек онда почињем са вежбањем."

Међутим, више није сигуран да се све одвија онако како је смислио: „Бојим се да ће ми бити потребно много више времена да скинем оволике килограме, јер сам се 'утовио' више него што сам планирао... али уз моју одлучност и подршку свих верујем да ћу успети".

Шта ли његов организам има да каже на све ово? Јетра посебно.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи