Читај ми!

Тетовирана Барбика згрозила родитеље

Компанија „Мател“ запрепастила је родитеље пласирањем Барбике која поред ружичасте косе и црног џемпера са укрштеним костима има и велику тетоважу. Родитељи се плаше да ће деца помислити да је тетовирање у реду, чак и у раним годинама живота.

Родитељи су се побунили због нове Барбике која на кожи има трајну тетоважу у боји, носи црни џемпер са укрштеним костима и има ружичасту косу.

„Ако бих је дао својој ћерки она би мислила да су тетоваже у реду. Можда би и сама пожела да има једну", изјавио је за телевизију Еј-Би-Си један од огорчених родитеља.

Други отац је поручио да се „деца на тај начин уче да желе тетоваже док су премлада за такав изглед".

На блогу за родитеље Бабл, појавио се, међутим, и овакав коментар: „Лично, више волим тетоваже од нереалних пропорција и поруке да је у животу најважније бити лепа и уловити дечка. Честитке 'Мателу' на прављењу лутке која више личи на нас. Ово сматрам малим кораком на правом путу."

„Мател" је саопштио да је Токидоки Барбика ексклузивна лутка која није намењена свима и да се продаје само у одабраним малопродајним радњама.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи