Читај ми!

Камповање на високој нози

Камп-кућица "eleMMent palazzo" задовољиће и најзахтевније љубитеље камповања. За 2,1 милион евра власник палате на точковима добија луксузан намештај, апарате, подно грејање, кровну терасу и по потреби додатних 40 метара квадратних простора. Они који су спремни да додају неки евро више, могу да очекују и дијамантске украсе.

Како би задовољили потребе савремених кампера аустријска компанија "Marchi Mobile" лансирала je најлуксузнију камп-кућицу, којa с правом може понети титулу покретне виле.

За љубитеље путовања, као и за оне који воле да буду код куће и када оду на други крај планете направљена је "eleMMent palazzo", покретна кућа којој, по свему судећи, ништа не недостаје.

Иако дуга свега 13 метара у њој се налази дневни боравак са више барова, пространа спаваћа соба са луксузним купатилом, гостинска соба, кровна тераса и то све са могућношћу аутоматског трансформисања делова намештаја. Само једним притиском на тактилни екран за неколико секунди кауч се претвара у бар, кутак за дружење и док је кућица у покрету.

Не треба изоставити да камп-кућа садржи сав неопходан намештај у најлуксузнијој форми, телевизор дијагонале 101 центиметар, подно грејање, иако произвођач у својој понуди има и могућност уградње камина, мобилног Интернета, сателитског програма и видео надзора.

Уколико будући власник није задовољан величином простора или жели већи комфор, на одлуку о куповини сигурно ће утицати и могућност проширења на чак 40 метара квадратних захваљујући делу са стране, који се извлачи.

Возачу је обезбеђена посебна кабина, а како би путовање ноћу било безбедније ова друмска лепотица има уграђене и светлеће елементе на каросерији.

Ова, за сада најлуксузнија камп-кућица на свету кошта око 2,1 милион евра иако је то само почетна цена коју аустријски произвођач тражи за основни модел.

Заинтересовани купци могу захтевати уградњу додатне опреме или намештај опточен дијамантима, што укупан износ може повећати и за неки милион.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи