Читај ми!

Сакрио само... 261 тарантулу!

Уверен да цариници неће приметити 261(!) тарантулу у његовом пртљагу, један Швајцарац покушао је да их унесе у земљу. Службеници не само да су открили егзотичне животиње, већ и препродавца коме су паукови били намењени и његову кућну „колекцију“.

Швајцарски цариници ухапсили су на аеродрому у Цириху једног држављанина те земље који је покушао да прокријумчари пауке сакривене у пртљагу, јавља АП.

Цариници су код преступника пронашли 261 мексичку црвеноколенасту тарантулу. Егзотични пауци били су упаковани у засебне пластичне кесе и поређани у шест кутија које су авионом стигле из Доминиканске Републике.

Швајцарски званичници наводе да је пакет био намењен неименованом швајцарском препродавцу у чијој кући је током претреса пронађено још 665 тарантула и 72 џиновске гусенице месождерке које су, такође, прокријумчарене у Швајцарску.

Укупна вредност заплењених животиња износи око 15.000 швајцарских франака (16.700 долара).

Стручњаци наводе да су после оружја и дроге, животиње трећа најчешће шверцована роба у Швајцарској.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи