Читај ми!

Шеф полиције жртва џепароша

Француски министар унутрашњих послова тек што је упозорио грађане на опасност од учесталих крађа мобилних телефона, париски шеф полиције био је мета дрских лопова. Џепароши су на железничкој станици замолили париског префекта да потпише петицију и узели му смартфон из џепа.

Група дрских џепароша украла је шефу полиције Париза смартфон док се укрцавао у воз, саопштили су француски полицијски извори.

Како не би приметио да му ваде телефон из џепа, лопови су дошли на идеју да на железничкој станици Лион (Gare de Lyon) приђу париском префекту Мишелу Годену и замоле га да потпише петицију.

Како сазнаје АФП, у телефону није било осетљивих података.

Незгодни инцидент догодио се управо у тренутку када француски министар унутрашњих послова скреће пажњу јавности на све већу опасност од крађа мобилних телефона.

Почетком августа један високи француски званичник је, такође, био жртва лопова, па се све чешће у француским медијима прича о пооштрењу казни и начинима заштите података на електронским уређајима после крађе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи