Читај ми!

Ленонов зуб злата вредан

Зуб познатог музичара Џона Ленона наћи ће се на аукцији 5. новембра у Стокпорту у Енглеској, а представници аукцијске куће надају се да би могао да достигне цену од 16.000 долара!

На аукцији заказаној за 5. новембар у Стокпорту у Енглеској један од предмета који ће се наћи пред купцима биће зуб Џона Ленона!

Чувени „Битлс" зуб је дао својој некадашњој кућној помоћници Дот Џарлет, која је одржавала његову вилу у Енглеској крајем шездесетих година прошлог века, преноси Би-Би-Си.

Син кућне помоћнице Бери Џарлет испричао је да се сећа да је музичар испљунуо зуб на парче папира и рекао његовој мајци да се „побрине за њега" или да га да ћерки као сувенир, која је била велика обожаватељка „Битлса".

„Ово је најлепши и најчуднији предмет који смо понудили на аукцији'', рекла је Би-Би-Сију Карен Ферведер представнице аукцијске куће „Омега".

„То је заиста јединствен предмет и тешко је одретити његову праву вредност. Ми очекујемо да ће достићи цену од око 16.000 долара", додала је Карен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи