Читај ми!

Велики успех или нова обмана јавности?

Контроверзни јужнокорејски научник Хванг Вусуком, који је познат по клонирању првог пса и великом скандалу у истраживању клонирања људи, успео је са тимом сарадника да клонира којоте. Можда.

Тим јужнокорејских научника, предвођен контроверзним научником Хванг Вусуком, саопштио је да су први пут успели да клонирају којоте, преноси АП.

Фондација "Sooam Biotech Research", саопштила је да је осам којота рођено у јуну као део напора да се клонирају различите животињске врсте у сарадњи са провинцијом Гјеонџи.

Провинција ће, наводно, бринути о којотима док су мали, али ће их касније поклонити зоолошким вртовима у земљи и иностранству.

Хванг је скандализовао међународну научну заједницу 2005. године, када се испоставило да је његово истраживање клонирања људи уз помоћ матичних ћелија ембриона било лажирано.

Научник Хванг и његове бивше колеге, такође су створили првог клонираног пса Снупија 2005. године. Но, то достигнуће није независно потврђено.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи