Читај ми!

Мајстори стигли, прекидамо бојкот секса!

Вишемесечни штрајк у једном градићу у Колумбији прекинут је након што су локалне власти пристале да изграде пут који ће град повезати са остатком земље. Из протеста што, упркос бројним обећањима, изградња није почела ни после 20 година(!), више од 250 жена у јуну је сексу рекло „не“ до даљег.

Становнице градића Барбакоаса на југозападу Колумбије обуставиле су штрајк који су прогласиле пре неколико месеци, преноси АФП.

Више од 250 жена из тог града одлучило је у јуну да обустави сваки сексуални однос са партнером све док локалне власти не буду пристале да изграде пут који ће њихов град повезати са остатком земље.

Будући да су након 20 година обећања(!), радови на новом путу коначно започели прошлог уторка, жене Барбакоаса одлучиле су да је „сексуалној апстиненцији дошао крај".

Нови пут ће за читавих шест сати смањити време путовања до првог већег града.

Градоначелник Барбакоаса, градића од око 35.000 становника, лично је потврдио да је штрајк прекинут, изјавивши да је његова жена, након три месеца, престала да спава у одвојеној соби.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи