Читај ми!

„Златне ћелије“ за руске мафијаше

Суд у региону Волгограда разматра могућност да покрене истрагу против управе локалног затвора која је дозволила да поједини мафијашки босови у ћелијама имају LCD телевизоре, акваријуме, клима-уређаје, телефоне, Интернет, алкохол и салонски намештај! Луксузни апартмани званично су представљани као „сале за образовни рад“.

Најутицајнији мафијаши у једном затвору у региону Волге живе у „луксузним апартманима" опремљеним баром са вискијем, ЛЦД телевизорима и климом, објавили су данас руски суд и штампа.

„Неки затвореници из казнене колоније број 12, који се сматрају шефовима, живели су у ћелијама опремљеним салонским намештајем и луксузним предметима", пише у саопштењу суда региона Волгограда, који разматра могућност покретања истраге против управе затвора која је допустила такво кршење закона.

„Затвореничке вође имале су слободан приступ телефону и Интернету и илегално су поседовали хладно оружје и алкохол", наводи се у саопштењу.

Руски лист Известија прецизира да се у три „златне ћелије" налазе и акваријуми, LCD телевизори и клима-уређаји. Зидови су украшени фотографијама мафијашких вођа и православним иконама.

„Бар са алкохолним пићима - вотком, коњаком и вискијем - пронађен је у једној од ћелија, поред фрижидера пуног хране", пише лист.

„Ти луксузни апартмани званично су називани 'салама за образовни рад'", додаје лист.

Локална служба за примену казнених санкција покренула је интерну истрагу због тог случаја.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи