Читај ми!

Антилопe не воле бициклисте?

Један млади бициклиста није ни сањао да ће током трке у Јужноафричкој Републици на њега свом тежином налетети мужјак антилопе. „Судар“ се догодио током вожње кроз савану, а цео догађај је забележен камером.

Ејвана ван дер Спуија, планинског бициклисту у тиму "Jeep South Africa", ударила је антилопа док је учествoвaо у трци по Јужноафричкој Републици.

Све то забележено је оком камере, а видео је јако брзо постао хит на Интернету, пише Дејли мејл.

Док је возио саваном вероватно није ни размишљао о дивљим животињама чије је то станиште, већ само о циљу. А онда је, прекасно, спазио антилопу како јури према њему.

На видео-снимку се чује глас његовог колеге који је покушао да га упозори. Међутим, било је касно и Ејван није могао ама баш ништа да учини како би избегао незгоду.

Секунду касније, бициклисту је „као брзи воз" ударио мужјак антилопе, и то врста чији примерци могу да теже и више од 150 килограма.

На сву срећу, видно потресени младић није претрпео теже повреде, иако му је кацига била сломљена.

Касније је на Твитеру написао да је добро, но да му је врат укочен и захвалио друговима на помоћи.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи