Читај ми!

Истрчала маратон и „отрчала“ у породилиште

Једна жена из Чикага успела је да истрчи маратон, иако је била у 39. недељи трудноће. Чудо је то што је без икаквих сметњи завршила трку дугу 42,195 километара и стигла у породилиште где је на свет донела здраву девојчицу.

Амбер Милер из Чикага се рекреативно бави трчањем - главни разлог због којег је у недељу претрчала стазу од 42 километра.

Ништа чудно у томе не би било да Амбер није истрчала Чикашки маратон у 39. недељи трудноће, а после њега добила трудове.

Двадесетседмогодишња Американка је неколико сати касније родила здраву девојчицу Џун.

„Мени је то било сасвим нормално, и онако сам до маратона трчала сваки дан. Луда сам за трчањем", рекла је Амбер.

На маратон у Чикагу пријавила се неколико дана пре него што је сазнала да је трудна, а после тога није желела да одустане.

Лекар јој је допустио да трчи само пола маратона, па је другу половину углавном препешачила у друштву супруга. Успут је јела и све време пила много течности.

Трку је завршила за шест и по сати и била презадовољна. Није чула никакве негативне коментаре.

Стручњаци се слажу да је Амбер права реткост, јер није познато да је иједна жена до сада у трудноћи истрчала трку дугу 42 километра.

Милерова је изјавила и да би све поновила, јер сматра да је сјајно то што је успела да роди дете и истрчи маратон истог дана.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи