Читај ми!

Накит Лиз Тејлор на турнеји

Пре него што буде понуђена на аукцији у децембру, колекција накита Елизабет Тејлор моћи ће да се види у Холивуду, Дубаију, Женеви, Паризу и Хонгконгу. Најскупљa изложена драгоценост је прстен са белим дијамантом, вредан око три милиона долара, поклон Ричарда Бартона.

Велику пажњу у Холивуду изазвала је изложба колекције накита филмске диве Елизабет Тејлор.

Најскупљи примерак од 269 комада накита је прстен са белим дијамантом од 33,19 карата, вредан око три милиона долара, а Тејлорова га је добила од Ричарда Бартона.

Изузетно вредна је и огрлица са бисером из 16. века, процењена на око два милиона долара.

Целокупна колекција драгоцености, укључујући и крзна која су такође била пасија филмске звезде, вреди више од 30 милиона долара.

После Калифорније, накит ће бити изложен у Дубаију, Женеви, Паризу и Хонгконгу, после чега ће колекционари и обожаваоци моћи да купе комаде који су им се највише допали.

Приход од аукције која је заказана за децембар у Њујорку, намењен је оболелима од сиде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи