Читај ми!

„Уџбенички“ пример среће у несрећи

Полицајац који је учествовао у саобраћајном удесу у Белорусији, не само што је за длаку избегао смрт, него је попут каскадера усред опасне ситуације скочио „на ноге лагане“!

Један белоруски полицајац више него срећно је прошао у судару тзв. марице органа реда и аутомобила.

Наиме, надзорна камера на једној великој раскрсници забележила је ситуацију када је полицијски комби, највероватније на задатку, покушао да без успоравања савлада ово укрштање улица.

Ударац аутомобила у задњи део црно-белог возила довео је до његовог превртања, при чему је неименовани полицајац буквално излетео кроз сувозачка врата и откотрљао се низ улицу.

На сву срећу, неконтролисана марица није се преврнула на њега, није га чак ни поткачила током тумбања. У питању су били центиметри.

А онда се догодило нешто још невероватније – комби се још није ни зауставио, а полицајац је био на ногама!

Иако се наводи да је прошао без икаквих повреда, питамо се шта ли је било кад се глава „охладила"...

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи