Читај ми!

Хоћу да будем Супермен!

Како би што више личио на Супермена, омиљеног хероја из стрипа, један Филипинац се већ 16 година подвргава пластичним операцијама. Осим рупице на бради и корекције носа, убризгао је силикон у усне и уградио импланте у бутине како би изгледао мишићавије.

Опседнут од детињства Суперменом, Херберт Чавес подвргао се серији хируршких захвата како би што више личио на хероја омиљеног стрипа.

Како преноси АФП, овај 35-годишњи Филипинац је помоћу пластичне хирургије, којој се у више наврата препустио у последњих 16 година, добио рупицу на бради и израженији нос.

Такође је убризгао силикон у усне и уградио импланте у бутине како би деловале мишићавије.

„Учинио сам то да бих изгледао као Супермен, јер сам од малих ногу желео да будем као он, а знам да ће ме изглед Супермена усрећити и задовољити", пише у поруци коју је Чавес заједно са бројним фотографија поставио на своју Фејсбук страницу.

Нада се да ће, иако нема Суперменову надљудску снагу, инспирисати људе да упорним радом могу да остваре све своје снове.

Многи, међутим, нису били импресионирани изгледом упорног Филипинца, наводећи да нимало не личи на Кристофера Рива или Брендона Раута, америчке глумце који су тумачили лик Супермена на великом платну.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи