Читај ми!

Ускоро пица из аутомата

Аутомати који пред муштеријама праве и пеку пице ускоро ће бити постављени на улицама Њујорка. Свака машина ће садржати састојке за око 150 различитих врста пица.

Потпуно аутоматизована "Pizzametry" пицерија не само што на лицу места испоручује вруће пице, већ вам омогућава и да одгледате цео процес прављења - од развлачења теста до филовања.

Муштерија треба само да изабере коју врсту жели на тактилном екрану и сачека два до три минута.

Реч је о најновијем аутомату, првом такве врсте у свету, иза којег стоје проналазач Пузант Качадуријан и већ поменута њујоршка компанија "Pizzametry".

Аутор необичне машине каже да она садржи састојке за 150 различитих врста пица, као и да из аутомата излазе у стандардној картонској кутији са све једнократним рото-секачем и два зачина.

Оно што посебно истиче јесте да се пица пречника 20 центиметара не пече у микроталасној рерни, и да свежи састојци стоје у интегрисаном фрижидеру. Сви хигијенски и остали стандарди су испуњени.

Прототип из промотивног спота је у међувремену унапређен, тврде шефови компаније, и доста је импресивнији – рецимо, екран, заправо телевизор са предње стране, који служи да забавља муштерију док чека свој оброк, сада има 37 инча и, наравно, може се искористити за рекламирање.

Портпарол компаније "Pizzametry" на све то додаје: „Оно што нас стварно одушевљава јесте ентеријер машине – најфиније могуће подешена аутоматска пицерија".

„Оригинална рерна у којој се пече је компонента за чије осмишљавање смо потрошили највише времена. Али зато сада испоручује танку, хрскаву, укусну корицу."

Први аутомати требало би ускоро да се појаве на улицама Велике јабуке.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи