Читај ми!

Зубургер

Верујемо да сте бар једанпут у животу прочитали како је неко у оброку пронашао ексер, новчић, зрно сачме... али никада људски зуб! У овој, најбизарнијој ситуацији до сада, нашла се Натали Дејо.

Када је загризла пљескавицу коју јој је у стану припремио један пријатељ, Францускиња Натали Дајо видела је да се у њој налази тврд предмет и са ужасом је констатовала да се ради о два центиметра дугом људском зубу!

„Осетила сам нешто тврдо и испљунула залогај из уста, а онда сам се ужаснула када сам схватила да је реч о зубу", рекла је Натали за француске новине.

Њен пријатељ је рекао да је месо купио тог дана у хипермаркету „Карфур" (Carrefour S.A), једном од највећих светских ланаца самоуслуга, додавши да ће највероватније поднети тужбу.

Да би доказао да зуб, који има металну пломбу (!), не припада њему и члановима његове породице, одлучио је да се подвргне ДНК тесту.

Представник за штампу „Карфура" саопштио је да се испитује одакле је месо и како је у њега доспео зуб, преноси ДПА.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи