Читај ми!

Одлетео са првог места

Аустралијанац Чед Рид не само што је без икаквих последица преживео неконтролисани лет са мотоцикла, већ је успео и да заврши трку на чијем челу је био све до кобног брдашца.

Мотоциклистички ас Чед Рид имао је много среће на трци АМА Про мото-крос шампионата у америчкој држави Минесоти.

Наиме, на путу ка победи, Риду се нису испречили ривали, већ прво једна бразда, а затим и брдашце који су га  „удруженим снагама" збацили са „подивљалог" мотоцикла усред скока.

Неконтролисани лет од 10-так метара није се могао боље завршити по Чеда - атерирао је на травнату падину и откотрљао се до земљане стазе.

У првом тренутку сви су помислили да се ради о тежој повреди.

Но, на опште изненађење, посебно коментатора, непуних пола минута касније неустрашиви мотоциклиста поново је зајахао „своју звер" и појурио за осталима.

И није завршио на последњем месту! Упорност и челични спортски дух довели су га до 34. позиције од 35 такмичара.

После трке објаснио је шта му се десило: „Ударио сам у неке неравнине и предњи точак је једноставно нестао испод мене. Следеће што сам схватио је да летим кроз ваздух".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи