Читај ми!

Вулканска јахта!

Јахта "Tropical Island Paradise" са сопственим рајским острвом, плажом и вулканом(!) на палуби, биће идеална играчка за милионере који желе да буду примећени и другачији. Енглеска компанија се још увек „не усуђује“ да објави цену.

Мада су неке украшене златом, попут "The History Supreme", ова jaхта ће се од осталих својих супарница разликовати по егзотици тропског острва које ће имати на својој палуби.

Названа "Tropical Island Paradise" (Рај тропског острва), јахта која је у припреми биће дуга 90 метара и на себи ће имати каскадни водопад, базен, па чак и вулкан.

Јахту су осмислили британски дизајнери из компаније "Yacht Island Design" из Дербија, а директор компаније Роб Мекферсон објаснио је да је екстеријер осмишљен тако да свако ко крочи на њу има осећај да је на неком вулканском острву.

Иновативни дизајн ипак је задржао карактеристике мегајахти - конструктори се ни овога пута нису одрекли свих луксузних елемената које свако пловило за богаташе данас мора поседовати.

Осим сојеница које се налазе на палуби и великог тропског бара, будући власници ће имати и хелиодром.

Унутар великог вулкана налазе се биоскопска дворана, библиотека, соба за забаву, теретана, спа-центар, као и ви-ај-пи (VIP) апартмани.

„Ову јахту смо дизајнирали из два разлога. Први је што пружа добру забаву, а други што су на данашњем тржишту јахте веома сличне једне другима", изјавио је Мекферсон и признао да је идеја потекла из жеље да необичним дизајном освоје што бољу позицију на тржишту.

Цена још увек није позната.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи