Читај ми!

Јахта о којој и милионери сањају

Већ на први поглед јединствена, јахта "The History Supreme" бацила је у запећак прескупе „бродиће“ богаташа, па чак и Абрамовичев. Нова најскупља јахта на свету опточена је са 100 тона злата и платине и уз сву пратећу луксузну опрему вреди чак 3,4 милијарде евра!

Опточена са 100.000 килограма злата и платине, јахта "The History Supreme" избила је на прво место листе најскупљих јахти у свету. Својом ценом од 3,4 милијарде евра престигла је "Eclipse", мегајахту руског милијардера Романа Абрамовича која кошта тек 851,2 милиона евра.

Направљена за једног малезијског бизнисмена, милијардера који је за медије и даље анониман, скупа лепотица поред уобичајеног луксуза, какав само може бити доступан најбогатијима, има спаваћу собу украшену платином.

Један од зидова направљен је од не тако честих материјала данас, између осталог, од метеоритског камена и праве кости Ти-рекс диносауруса.

"The History Supreme" је украсио познати драгуљар Стјуарт Хјуз из Ливерпула, коме је требало три године да је доведе до оваквог савршенства.

Хјуз, који се извесно време бави дизајнирањем луксузне робе, већ се у богатом свету прославио по специјалном дизајну ајфона који је украсио ружичастим дијамантом од 7,4 карата и још 500 различитих дијаманата.

Број коментара 45

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи