Читај ми!

Британски фитиљ најкраћи!

Само 150 секунди потребно је просечном Британцу да потпуно изгуби нерве и почне да кипти од беса, што становништво Велике Британије директно позиционира на врх листе најнестрпљивијих народа на планети!

Британци су најнестрпљивији народ на свету, јер им је потребно само 2,5 минута да потпуно изгубе нерве, показује истраживање које преноси Дејли мејл.

Истраживачи су установили да је довољно свега 150 секунди да 60 одсто Британаца почне да кипти од беса.

Чак 50 одсто од 3.000 испитаника признало је да су после пет минута напустили ред у којем су чекали, јер више нису могли да издрже.

Свака друга особа је за себе рекла да је нестрпљива, а свака четврта да је изгубила новац, јер није имала стрпљења да сачека да јој врате кусур.

Нервоза уме понекад да се заврши и жучном расправом, па је тако свака шеста особа признала да се посвађала са запосленима у продавници, а свака трећа да се извикала на радника телефонске централе.

Према писању Дејли мејла, Британци се највише нервирају због спорог Интернета, спорих возача и чекања на телефонској вези.

У њима расте бес и због гужви у саобраћају, пријатеља који касне на састанак и чекања у реду у пошти.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи