Читај ми!

Мерлинкин порно филм на аукцији

Црно-бели порно филм са Мерилин Монро биће понуђен на аукцији 7. августа у Буенос Ајресу. Филм снимљен 1946. године траје свега шест минута, а има почетну цену од 500.000 долара. Према процени организатора продаје, цена би могла достићи и суму од милион долара.

Једно од остварења која ће бити понуђена 7. августа на Међународном сајму колекционара и љубитеља филма у Буенос Ајресу биће и кратак порнографски филм са Мерилин Монро.

Црно-бели филм снимљен 1946. године у трајању од шест минута има почетну цену од 500.000 долара (350.000 евра), а према процени организатора продаје Микела Барсе, могао би да достигне цену од милион долара (700.000 евра).

У филму се појављују Мерилин Монро, која је тада још била малолетна глумица Норма Џин Бејкер и један непознати мушкарац.

За постојање тог филма зна се од 1997. године од када датира и полемика о идентитету младе жене која се појављује у њему.

Стручњак за Мерилин Монро Скот Фортнер тврди да је глумица у порно филму неко други - знатно крупнија и мање женствена особа него легендарна звезда.

„То није Мерилин. Брада није иста, усне нису исте, зуби нису исти", тврди Фортнер.

Микел Барса, шпански колекционар меморабилија, тврди да филм приказује Мерилин Монро онакву каква је заиста била.

„Тек касније су је студији открили и трансформисали је", мишљење је Барсе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи