Читај ми!

Вредни и преко лета

Ведри и насмејани Деда-Мразови из целог света окупили су се на 54. годишњој конференцији у Копенхагену. Осим озбиљних разговора о новим трендовима у прављењу играчака, организовали су и традиционално такмичење у пет дисциплина. Упркос врућини, нису се штедели у бацању поклона удаљ, божићној трци с препонама и другим играријама.

Протеклог викенда, у Копенхагену је отворен 54. Светски конгрес Деда-Мразова.

Као и сваке године, Деда-Мразови из читавог света искористили су летњи период, када имају далеко мање посла, да се окупе у данској престоници и одрже своју тродневну конференцију на којој су разменили искуства и расправљали о разним питањима, као што су нови трендови у производњи играчака.

По завршетку конгреса, Деда-Мразови су учествовали у традиционалном такмичењу у Бакену, најстаријем забавном парку на свету који се налази надомак Копенхагена.

Две екипе Деда-Мразова, једна састављена од представника Данске, а друга од учесника из САД, Шведске, Русије, Немачке и неколико других земаља, надметало се у пет дисциплина, од бацања поклона удаљ до божићне трке с препрекама.

Победник и освајач главног трофеја био је дански тим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи