Читај ми!

Школа за спонзоруше

Пекиншки Центар за моралну едукацију жена у виду тридесеточасовног курса учи жене како да пронађу богате мужеве! У току наставе, полазнице, између осталог, уче како да се шминкају и да по изразу лица и понашању препознају правог милионера.

Прва и основна лекција у Центру за моралну едукацију жена у Пекингу је како се удати за милионера. Циљ 30-часовног курса који кошта око 3.080 долара је да полазнице науче како да пронађу богатог мужа.

У току наставе, жене уче како да се шминкају и како да по изразу лица и понашању препознају правог милионера.

Школа, такође, нуди и часове о припремању различитих врста чајева. Удати се богато постао је „главни циљ великог броја кинеских Пепељуга", пише лист Бејџинг тудеј.

Од отварања у августу прошле године, курс је завршило 2.800 жена, углавном из средње друштвене класе.

Према извештају агенције Ројтерс, у Кини данас има 189 милијардера и близу милион милионера.

Успех курса потврђује и чињеница да је школу у протеклих неколико месеци контактирало неколико богатих нежења у потрази за сродном душом и да се њеним посредством венчало 30 парова.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи