Читај ми!

Има нос за накит

Џеки Кауфман са Флориде прави необичан накит намењен љубитељима животиња. Отисак псеће њушке или шапе претвара у привезак, прстен или шналу за каиш. Више од 1.700 изливених успомена доказ су да власници желе да заувек остану „у вези“ са љубимцима.

Веза са љубимцем често уме да буде веома емотивна, а сада постоји начин да постане и дословно нераскидива.

Џеки Кауфман дизајнерка необичног накита дошла је на идеју да направи привеске који представљају отисак њушке или шапе пса или маце.

На одлуку да се бави израдом оваквог накита утицао је један власник, чији је пас био на самрти и који је желео да заувек има успомену на свог крзнатог пријатеља.

„Испрва сам правила накит са отиском прста одређене особе, да би ме једног дана муштерија из Канаде замолила да направим нешто што би га подсећало на његовог пса, коме је дијагностикована смртносна болест", објаснила је дизајнерка која живи на Флориди.

У питању је био отисак њушке пса од којег је Џеки направила шналу за каиш. Када је поруџбина стигла до клијента, пас је већ угинуо, па је то био веома дирљив моменат.

Користећи квалитетно сребро Џеки отиске, за сада паса и маца, претвара у огрлице, прстење, па чак и шнале за каиш, а цене се крећу око 150 долара за комад.

До сада је направила више од 1.700 комада оваквог накита, а наруџбине се могу извршити преко сајта ockmyworldinc.etsy.com.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи