Читај ми!

Ванземаљци нападају Земљу у новембру?!

Три огромна свемирска брода са ванземаљцима са планете "Zeeba" крећу се ка Земљи! Амерички научници предвиђају да ће нас напасти у новембру, али да ће у сукобу земаљске одбрамбене снаге бити надмоћније. Наравно, реч је о шали.

Амерички научници из мало познатог програма „Потрага за ванземаљском интелигенцијом" (СЕТИ), тврде да ће у новембру ванземаљци са планете "Zeeba" напасти Земљу и да ће долетети са три огромна свемирска брода, пренео је бечки булеварски лист Естерајх (Österreich).

Највећа летелица имаће пречник око 320 километара, пренео је стручну процену један од експерата СЕТИ-ја Џон Малеј.

Тренутно се три летелице налазе код Јупитера. Полазећи од њихове актуелне брзине кретања, они ће до Земље стићи на јесен ове године, тврди Малеј, а преноси аустријски лист.

Према његовом мишљењу, летелице ће обичним телескопима моћи да се виде негде у новембру, када буду пролазиле поред Марса.

Малеј наводи да су научници обавестили Владу САД о предстојећој посети ванземаљаца и тврди да ће од августа надлежне службе у држави информисати своје становништво у вези са могућим нападом ванземаљаца.

Нема разлога за страх јер, сматра Малеј, уз правовремену реакцију Земљани могу да се одбране од напада свемирских бродова који долазе са планете "Zeeba".

После медијске експлозије коју је изазвала вест о нападу на Земљу, утврђено је да иза приче стоји сајт Weekly World News, познат по шаљивим текстовима који немају много везе са истином.

Број коментара 80

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи