Читај ми!

Каиш Хендриксове гитаре на аукцији

На Интернет рокенрол аукцији „Морате имати!“ наћи ће се и каиш чувене гитаре Џимија Хендрикса коју је запалио на наступу у Монтереју 1967. године. Аукција ће трајати до 22. јула, а у понуди ће се наћи и личне ствари Мајкла Џексона и Курта Кобејна.

Каиш гитаре коју је Џими Хендрикс запалио 1967. године на фестивалу у Монтереју наћи ће се на рокенрол аукцији заједно са стварима Мајкла Џексона и Курта Кобејна, пренео је АП.

Интернет рокенрол аукција „Морате имати!" почиње данас и трајаће до 22. јула.

Продавац Хендриксовог каиша за гитару је један обожаватељ који га је ухватио на овом тродневном фестивалу у Калифорнији, наводи се у саопштењу организатора аукције.

На аукцији ће се наћи и гитара коју је певач групе „Нирвана" Курт Кобејн разбио 1993. године, годину дана пре своје смрти, рукавица коју је Мајкл Џексон носио на концерту у Лондону 1997. године, као и хаљина коју је певачица Кејти Пери носила у споту I Kissed a Girl.

Рукавицу краља попа продаје његов пријатељ и публициста Стив Менинг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи