Читај ми!

Бебa од седам килограма!

Џамајкл Браун, са невероватних 7,3 килограма на рођењу, приредио је велико изненађење родитељима, али и лекарима. Велики дечак је четврто дете Џенет Џонсон која је у трудноћи имала гестациони дијабетес, болест која може да доведе до рађања крупних беба.

Тексашанка Џенет Џонсон очекивала је да ће њена беба бити крупна, али се, ипак, грдно изненадила када је чула да њено новорођенче тежи 7,3 килограма(!), преноси АП.

Лекари тврде да је њен син Џамајкл Браун једно од највећих новорођенчади које су икада видели и вероватно једна од највећих беба рођених у Тексасу.

Џенет, иначе, пати од гестационог дијабетеса, болести која утиче на тежину бебе.

Лекари су пре обављања царског реза предвиђали да ће Џамајкл тежити око пет и по килограма.

Срећна мајка, којој је велики Џамајкл четврто дете, пожалила се да ће по повратку кући морати да врати сву одећу коју је купила за сина, јер му је превише мала.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи