Читај ми!

Музички фестивал међу коралима

Љубитељи музике, али и брчкања, окупили су се 27. пут међу коралима у близини обале Флориде. Подводни фестивал, који је окупио извођаче међу којима је било и „јегуља и краба“, преношен је на радију, а звук је био зачињен и шумовима таласа.

Више од 500 ентузијаста заронило је у близини обале Флориде да би присуствовало подводном концерту.

Музичари који наступају и под именима који асоцирају на водене дубине, попут "Eel-vis Presley" (eel - јегуља на енглеском) или Joss "Stone Crab" (асоцијација на певачицу Џос Стоун, stone crab - енглески: краба са стене), пленили су пажњу публике.

Манифестацију која је ове године одржана 27. пут преносила је радио-станица WWUS.

Током четири сата преноса није било реклама, а звук је био квалитетан, колико је то у овој ситуацији било могуће, а посебну чар дао је шум таласа.

Опремљени инструментима прилагођеним посебним условима, али и живописним костимима, музичари су се смењивали на импровизованој бини - морском дну - и сјајно забављали.   

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи