Читај ми!

Деда-Мраз на страни непријатеља

Битка за сваког конзумента прешла је на следећи ниво, а „жртва“ је Деда-Мраз! У реклами компаније „Пепси“ седи декица са брадом, незаобилазни лик зимских кампања конкурентске „Кока коле“, открива који напитак заиста воли.

Рат између традиционалних непријатеља, прехрамбених гиганата „Кока коле" и „Пепсија", наставља се без милости.

Важан је сваки конзумент и креативни тимови компанија задужени за осмишљавање рекламних кампања, не презају да употребе сва расположива средства.

Овог пута, у „Пепсију" су одлучили да је време да ударе у симбол противника - Деда-Мраза!

У летњој реклами симпатични седи декица са брадом ужива на забави и уместо да се после темпераментног плеса, као и обично, расхлади леденом „кока колом", од шанкера тражи „пепси" уз образложење да је на одмору.

Тајне са одмора не откривају се никоме, а сећање на њих може да помути само... одговор ривалске компаније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи