Краљица пластичне хирургије

Синди Џексон, 55-годишњакиња из Охаја, рекордерка је по броју пластичних операција. Чак 52 пута се подвргавала естетским захватима и до сада је на улепшавање потрошила више од 100.000 долара.

Током живота, Синди Џексон је тежила ка остварењу свог изгледа из снова, па је тако ишла „под нож" чак 52 пута, што је својеврстан светски рекорд.

Задиркивања друга из детињства, подстакла су је да прерано почне да размишља о естетској хирургији.

Већ знамо да дечије шале умеју да буду сурове и врло непријатне. То је на својој кожи осетила Синди, коју је, када је имала 14 година, друг задиркивао због величине носа. Од тада је почела да се интересује за естетску хирургију. Данас има 55 година и 52 урађене естетске операције.

Кожу су јој избељивали киселином, уклањан јој је вишак са лица како би се избегло стварање бора, имала је две операције носа, две операције подизања капака, затим сређивање браде, колена, стомака...

Ботокс, импланти за образе и усне, липосукција, хемијски пилинг, полутрајна шминка и ласерски третмани такође спадају у естетски програм ове плавуше.

Своју прву операцију платила је од новца који је наследила од оца, а до данас је у свој изглед уложила више од 100.000 долара.

„Хтела сам напросто да изгледам боље. Сада се добро осећам у својој кожи. Најзад изгледам онако како сам желела", рекла је Синди новинарима.

Американка из Охаја, која је некада била продавачица, данас ради као саветница за борбу против старења!

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи