Атина престоница Интернет флерта

Грађани Атине више флертују него становници многих италијанских градова. У томе су премашили чак и романтичне Парижане, показују последња истраживања. На листи названој „Светска лига флерта“ нашло се 200 градова, а сачињена је на основу броја месечних онлајн флертова.

Главни град Грчке, иако познатији по древним филозофима и митовима, ових дана оцењен је и као град у којем људи највише флертују.

Истраживања, која је спровела друштвена мрежа Badoo.com, изнедрила су занимљиву листу од 200 градова, названу „Светска лига флерта".

Градови су рангирани према „количини" флерта коју њихови становници користе приликом комуницирања на поменутом сајту, чији творци тврде да је највећи светски сајт за упознавање.

На основу броја месечних онлајн флертова корисника друштвене мреже Badoo, процењено је да просечни Атињанин започне 25,7 онлајн флертова месечно, што је знатно више него житељи Рио де Жанеира или Прага, а неупоредиво више од становника Париза, Лондона, Берлина или Њујорка.

На другом месту те занимљиве ранг листе је Москва, док је Рим на осмом.

Париз, познат као симбол романтике, тек је на 38. месту.

Међу првих 10 налазе се и три арапска града - Тунис, Кувајт и Бејрут, још два италијанска, Торино и Бари, као и престонице Украјине и Азербејџана, Кијев и Баку.

Међу првих 100 нашли су се и Мадрид (31), Лондон (57), Берлин (79) и Њујорк (89).

Ауторка туристичког водича за Атину (The Lonely Planet Encounter Guide to Athens) Викторија Кириакопулос каже да ти резултати не представљају изненађење, јер је, према њеним речима, грчка престоница заводнички град с хедонистичким стилом живота.

„Атињани воле да се друже и да разговарају. Воле игру завођења", додала је Викторија Кириакопулос, преноси лондонски Телеграф.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи