Присилни „драјв-ин“

Једна Американка препала је посетиоце кафетерије у Масачусетсу када је изгубила контролу над својим возилом и упала у кафић рушећи све пред собом. Нико није повређен, а за инцидент је окривљена папучица за гас.

Мало је рећи да су се посетиоци једне кафетерије у држави Масачусетс у Америци изненадили када је мини комби марке „тојота" изненада улетео, рушећи све пред собом!

Аутомобил је кроз стакло од излога прошао као кроз папир, разрушио фрижидере са соковима и на крају се зауставио у преградном зиду. Сигурносна камера је забележила читав догађај.

Инцидент се догодио рано ујутру и срећом, нико од присутних није повређен. Возач је била 42-годишња жена која тврди да је папучица за гас била заглављена.

Недавно је аутокомпанија „Тојота" повукла више од два милиона возила са тржишта због проблема са убрзањем, али за сада се не зна да ли је реч о неисправној папучици или не баш вештом возачу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи