Британски премијер, ипак, усвојио мачора

Медијске спекулације на тему да ли ће у борби против пацова британски премијер Дејвид Камерон потражити помоћ мачака, окончане су данас усвајањем тиграстог Ларија. Нови станар Даунинг стрита 10 стигао је из лондонског прихватилишта за животиње.

Британски премијер Дејвид Камерон ангажовао је савезника у растеривању непријатеља - усвојио је мачора по имену Лари, саопштила је канцеларија премијера.

Четворогодишњи мачор тиграсто-белог крзна од данас ће званично живети у Даунинг стриту 10, резиденцији британског лидера.

Главни Ларијев задатак биће да растерује пацове који су недавно виђени у близини резиденције, a још већа брука је избила кад су уочени и на телевизијским снимцима.

Мачор је усвојен из „Бетерсија", азила за напуштене животиње у Лондону.

Камерон ће на тај начин ипак наставити традицију коју је коју је пре скоро деценију и по прекинула Шери, супруга Тонија Блера, истеравши Ларијевог претходника Хамфрија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи