Рекорд оборен, али се они и даље љубе!

Нови светски рекорд у најдужем непрекидном љубљењу је оборен и то од стране чак седам парова. Међутим, они нису прекинули свој контакт уснама ни после 33 сата.

Седам заљубљених парова поставило је данас нови светски рекорд разменивши најдужи пољубац икада, који после 33 сата и даље траје.

Претходни рекорд је износио 32 сата, седам минута и 14 секунди, а сваки пар се нада да ће бити последњи који ће прекинути пољубац и добити 2.400 евра награде, преносе светске агенције.

„Задовољан сам што смо поставили нови рекорд. Нисмо веровали да ћемо наћи било кога ко ће то учинити", рекао је Сомпорн Наксуетронг, управник музеја воштаних фигура „Луј Тисо" у Патаји у којем је организовано такмичење поводом Дана заљубљених.

„Али, истовремено сам забринут за учеснике. Стварно делују исцрпљено", додао је, прецизирајући да је лекарска екипа спремна да интервенише у случају потребе.

Рекорд је покушало да обори 14 парова. Љубљење нису прекидали ни када су сламчицом пили воду и у пару ишли у тоалет. Седење и спавање су забрањени.

Седам парова је одустало пре обарања рекорда.

Иначе, љубљење на јавним местима на конзервативном Тајланду је и даље неуобичајена ствар.

Учесници такмичења су морали да донесу доказ да су или у браку или заиста у вези. Венчани лист је био довољан за ове прве, али други су морали да донесу потврду од родитеља!

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи