Извините што касним, мало су ме отели

Једна бразилска млада удала се са два сата закашњења јер су је разбојници отели испред цркве, заједно са двоје њених пријатеља и деверушом. Отмичари су опљачкане сватове и младу оставили ван града и побегли у украденом аутомобилу.

Маријеле Кореа, невеста на гласу ових дана, на сопствено венчање у Куритибу, граду на југу Бразила, упутила се аутомобилом. 

Испред саме цркве отмичари, који су помно пратили ситуацију, изненада су улетели у возило и отели младу заједно са њено двоје пријатеља и 10-годишњом деверушом.

„Питала сам нападаче да ли ће ми дозволити да се удам, а они су ми одговорили да је мој вереник постао удовац", узбуђено је испричала отета невеста за сајт листа Глобо.

Отмичари су се 20 минута возили са четворо талаца које су потом оставили 10 километара од цркве. Украденим аутомобилом киднапери су побегли односећи плен - новац и накит.

Млада је у једној оближњој кући затражила помоћ, телефонирала младожењи и на венчање дошла таксијем, са два сата закашњења.

Такозване „блиц отмице" у Бразилу су веома честе. Нападачи у тим случајевима кратко држе жртву, с циљем да је опљачкају и натерају да кредитном картицом подигне новац са банкомата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи