Да ли сте за „изношење“ Путина из Кремља?

На Интернету се појавио сајт „Збогом Путине“, веома сличан сајту „Збогом Лењине“, на коме се гласа о изношењу тела некадашњег председника, а сада премијера из Кремља.

Са руским доменом, на Интернету је освануо сајт на коjeм посетиоци гласају да ли су за „изношење тела премијера Владимира Путина из Кремља".

Онлајн издање дневника Комерсант наводи да Јединствена Русија сматра да су сајт Goodbyeputin.ru направили комунисти, чиме су на „глуп начин" одговорили на сајт о Лењину.

Сајт Goodbyeputin.ru (Збогом Путине), направљен је по узору на сајт Goodbylenin.ru (Збогом Лењине) владајуће Јединствене Русије, на коме се гласа о сахрањивању совјетског вође чије се балсамовано тело налази у маузолеју испред Кремља.

Комунистичка партија Русије демантовала је ауторство сајта.

„Многи активисти знају за тај сајт, активно гласају, али ми немамо никакве везе са њим", рекао је Комерсанту један од функционера партије Вадим Соловјев.

Сајт је регистровало физичко лице 23. јануара, али се на телефон наведен у регистрационој служби домена нико не јавља, пише лист.

„За" изношење Путиновог тела из Кремља, до јутрос у 10 часова је гласало више од 18.950 посетилаца (84 одсто), док је „против" било 3.617 (16 одсто).

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи