Холивудско бекство из полицијског аутомобила

Младић који је у америчкој држави Јути ухапшен због сумње да је извршио провалну крађу мислио је да може полицији да побегне искакањем кроз прозор патролног аутомобила у покрету. И то на аутопуту!

Николасу Дафију, 20-годишњаку из Јуте, изгледа да нико није објаснио да су за овакве сцене у холивудским филмовима задужени или каскадери или стручњаци за компјутерску анимацију.

Једино тако је могуће „у једном комаду" побећи полицији на начин који је Николас одабрао.

Овај младић је у полицијским колима са лисицама на рукама завршио због сумње да је извршио провалну крађу.

Током вожње Аутопутем 15, Николас се пожалио полицајцима да му је мука и замолио их да спусте прозор до њега.

Ниједан није, чак, ни помислио да ће, при брзини од 50 километара на час, неколико секунди касније, везани момак искочити... наглавачке!

Наравно, уместо на слободи, завршио је у болници. А кад се опорави, враћа се у притвор и накалемиће му и покушај бекства.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи