Сва срећа да вукови не воле хард рок

Вукови очигледно нису љубитељи тврђег звука, а нарочито групе "Creed". Валтер Еикрем открио је то када је, у недостатку „јачег“ оружја, пустио музику са мобилног телефона крволочном животињама које су га окружиле. Животиње су отишле, а дечак је остао неповређен.

Валтер Еикрем 13-годишњи дечак из Норвешке враћао се кући из школе која се налази у малом месту Ракештад и успут слушао музику са свог мобилног телефона када је схватио да га је окружио чопор вукова.

Тинејџер је тада слушао песму Overcome хард рок и пост гранџ групе "Creed" и једино што му је у том критичном тренутку пало на памет било је да покуша да четири опасне животиње уплаши музиком. Извукао је слушалице, звук појачао до максимума и усмерио апарат ка животињама, на шта су се оне повукле.

„Није деловало као да су вукови заиста уплашени, једноставно су се окренули и отишли", изјавио је дечак за једну норвешку телевизију.

Појава вукова у провинцијама ове скандинавске земље није реткост, а грађанима се саветује да при сусрету са тим животињама никако не покушавају да беже. Млади Валтер је то знао.

„Најгоре што можете да урадите је управо да почнете да бежите. То их просто позива да почну да вас јуре", рекао је Еикрем.

Осим тога што је знао шта не треба да ради, тинејџер је имао среће и да налети на предаторе који нису фанови његовог омиљеног бенда, па је прошао без иједне огреботине.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи