Телефон звони у крокодиловом стомаку

Украјинка Рима Головко не може да се јави на свој мобилни телефон јер је у крокодиловом стомаку! А неко време је заиста упорно звонио.

Женка афричког крокодила из украјинског аквацентра прогутала је мобилни телефон који је у воду испустила једна жена покушавајући да је фотографише.

Четрнаестогодишња женка по имену Гена од тада одбија храну, не плива и нема никакву интеракцију са осталим крокодилима. „Готово да се не помера", потврдио је један од чувара.

Није помогла ни жива препелица напуњена лаксативима и убачена у базен, јер је Гена није ни погледала.

Инцидент се десио крајем прошлог месеца у Дњепропетровску, а телефон је неко време чак и звонио у рептиловом стомаку. Док и сами то нису чули, радници центра нису веровали жени.

Случај је одмах упоређен са оним из Петра Пана, када се из крокодиловог стомака који је прогутао сат чуло „тик-ток".

Власница телефона Рима Головко је рекла да би волела да јој се врати СИМ картица, јер садржи фотографије и много бројева телефона.

Александар Шушленко, главни ветеринар аквацентра, каже да ће крокодил, уколико не почне да једе, следеће седмице бити пребачен у једну клинику ради рендгенског снимања.

Стручњаци истичу да је операција последња опција, јер је опасна и по животињу и по ветеринаре.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи