Кад већ славимо, да прославимо стварно

Три важна државна јубилеја у једној години грађани Кувајта добро ће запамтити, јер ће сви добити по 2.700 евра! И то није све, током чак 14 месеци Кувајћани ће бесплатно моћи да узимају основне животне намирнице.

Када се у једној години поклопе три важне годишњице, држава не би требало да штеди. Тако је размишљао државни врх Кувајта.

Емир Сабах ал-Ахмад ал-Сабах, владар те азијске земље, потврдио је да ће сви грађани (њих око 1,12 милиона) добити по 1.000 кувајтских динара (око 2.700 евра!), поводом годишњица које се обележавају 2011. године.

Сви житељи те мале заливске земље, осим новчане инјекције, моћи ће бесплатно, током 14 месеци, да узимају основне животне намирнице, пише онлајн часопис 7сур7.

Кувајт ове године прославља 50 година независности, 20 година ослобођења од седмомесечне ирачке окупације и петогодишњицу од устоличења емира.

Срећу многих становника Кувајта помутило је једино то што се одлука односи искључиво на држављане Кувајта, али не и на 2,4 милиона странаца који раде у тој земљи.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи