Најтужнији дан у години

Понедељак је генерално депресиван, јер се тада запослени враћају на посао, после пријатног викенда, али данас је нарочито „незгодан“. Стручњаци су проценили да је 17. јануар најтужнији дан у години због дугова после празника, притиска на послу и лошег времена.

Ако сте данас нерасположени, не брините, јер то није ништа необично, с обзиром на то да су британски психолози утврдили да је трећи понедељак у јануару најтужнији дан у години.

Комбинација дугова због претераног трошења за празнике, лошег времена, притиска на послу и неиспуњених новогодишњих обећања, чини да смо тог дана утучени више него иједног другог у години, објавио је Дејли телеграф.

Због тога су научници са Универзитета у Велсу назвали овај дан „тужним понедељком" (Blue Monday).

Ипак, не очајавајте, јер и за то има лека.

Према резултатима истраживања које је наручила једна добротоворна организација, добро расположење вратиће се ако помогнете некоме ко је у невољи.

Добро дође и неочекивани комплимент, а новац је, пише лист, на списку лекова за лоше расположење, тек на осмом месту.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи